Oh, nie

 Nádych, výdych... Navliecť brnenie a ísť si svoje. Úplne mu ruplo v bedni, lebo som sa zobrala a povedala, že bez neho som šťastnejšia. Bola som svedkom emočnej horskej dráhy, od nadávok, urážanie, zraňovania až po prosenie o odpustenie. Na jednej strane je zaujímavé sledovať jeho myšlienkové pochody a ako sa jeho vnímanie reality zakrivuje podľa toho, aby sa zbavil zodpovednosti za vlastné konania. Na druhej strane mi nerobí práve najlepšie spamovanie, vyvolávanie z falošných čísel a podobné chobotiny. Nepomáha to na môj strach z ľudí, lebo také monštrum som ani v najmenšom nečakala. Je desivé, že všetci nosia nejakú masku a skrývajú odporných kostlivcov v skrini. Ako keby sa hrala hra na to, kto to bude mať v hlave viac dojebané a zvládne lepšie predstierať, že je v pohode.

V konečnom dôsledku, nasrac! Pustím si hudbu a budem si ošetrovať rany s myšlienkami na terapie od Pána Strojov. Dobre sa počúva, že som Bohyňa, keď si k nemu chodím napravovať pokazenú chuť na chlapov. Skvelý sex s veľkou dávkou blízkosti. Malá životná výhra a lá Hrobárova Dcéra: kamoš, ktorého poznám už roky rokúce, zažil ma, keď som bola very low a môžem za ním prísť s tým, že potrebujem sex. Čínsky Boh Srandy ma má rád a vie ako prehĺbiť moje rozporuplné pocity zo života.

Tarotové karty sa opakovane točia okolo toho, že začína nová kapitola a mala by som sa tešiť na lepšie zajtrajšky. S radosťou sa nechám milo prekvapiť a vezmem čokoľvek dobré mojím smerom. 



Komentáre

  1. Právě jsem dopsala článek, mrkla na blog ke stuprumovi a teď k tobě, protože vás jediný dva čtu xD a přijde mi magický, jak spolu ty články zdánlivě nesouvisí a přitom úplně! Každej sme zodpovednej za svoje vlastní peklo...a za zmínku o tarotu sis u mě zas o něco splhla, taky si na něm ujizdim xD taky věřím v lepší a nový zítřky, to dopadne, neboj

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Chybí mi lidská (asi spíš chlapska) blizkost, zažívat ten drive a resit, jestli to má nebo nemá smysl jujjj...sex mi chybí taky, ale moje opovržení lidstvem a fóbie z navázání intimního vztahu mi to dost komplikuje 🙈🤣 každopádně pár dní zpátky jsem si užila, bylo to skoro po roce a taky s kámošem, kterýho si vážím a baví mě 😀🙏🏽 podobnost čistě náhodná hahah

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To už jsou chlapy 🤦🏼‍♀🤦🏼‍♀🤦🏼‍♀

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakovala

Obľúbené textové zvratky