Paralen na vykurovanie

 Vieš, čo je super? Že už je to nejaký čas, čo ma naposledy lízla derealizačná. Miesto toho mám tik v oku zo stresu. Priznávam, že ten tik je tá horšia možnosť a radšej by som si dala jednu lepšiu epizódu. Stojí prekvapivo veľa námahy nevyšaľovať, nie to pomýšľať na nejaký rovnovážny bod. Taký je svet, nasadiť nepriestrelnú vestu a prebojovať sa do ďalšieho dňa. Stále mám zvláštny pocit, že nie som na správnom mieste, že toto nie je ono. Čo je to Ono? To zistím, až ma to nabúra. Vždy je to nákladiak, ktorý sa objaví z hociktorého smeru, len tak. 

Šúcham nôžkou, krčím plecami a pozeram do zeme. Mali pravdu, keď povedali, že ak bojuješ s príšerou, tiež sa jednou staneš. Dosť to serie, že keď stratím kontrolu a vybuchnem, moje podvedomie vie, kde a ako zaútočiť aby narobilo veľa zranení. Nebezpečná sebe i okoliu. Kokotský mix, lebo prečo nie? Minule som dospela k poznaniu, že boha nekompromisne hádžem cez palubu. Jeho pomyselná existencia mi dráždi nerv. Nič také, ja chcem surovú realitu, chaos, akcie a reakcie, ktoré presahujú moje vnímanie, zhody náhod, ktoré urýchľujú pohyb hore alebo dole. Stále som len zviera, inštinkty vyberajú korisť a cestu k nej. Zavlniť sa v správny moment a pozmeniť dej nasledujúcich chvíľ. Večne nadržaná...

Oxytocínový trip a fajný muž. Kombo, po ktorom sa môže nebo zrútiť. Krásny vynález ako si skomplikovať život, berie veľa... A predsa. Mám rada prítomnosť muža vo svojej dimenzii. Páči sa mi, ako v drobnostiach mení realitu. Zrazu nemusím nosiť nákupný košík a bez debaty mi ho vytrhne z ruky. Dokonca si bez problémov hodí na chrbát môj kvietkovaný batoh. Baví ma, ako je hneď každej okoloidúcej žene jasné. Plusové body zbiera aj pár silných rúk, keď si ma nosí ako pekné vrece zemiakov. Vždy pekne vonia a to ma ťažko namotáva, užívať si vône muža. Prináša aj pocit bezpečia, lebo neexistuje, aby mi niekto ublížil a odkráčal len tak. Nové ťažko filozofické otázky ako a kedy sa oholiť, chvíle, keď je jak živá brúska. Parťák na FoodPorn a nehanebné žranice, spolupáchateľ na Junkfood. Dvíha mi sebavedomie, keď na mne úchyláči. Hladká mi ego, že nevie dať zo mňa ruky dole. Dve teplé, veľké ruky na zadku sú lepšie, než Vianoce. A to nie je všetko! Stačí prísť a poprosiť si teplé ruky na kozy. Vtedy mi len skrížikuje oči, pustím slinu a spokojne chrčím. Penis je len čerešničkou na torte. Muž je fajn vynález a rada si ním komplikujem život, lebo prináša nové možnosti a inú dimenziu.



Komentáre

Obľúbené textové zvratky