Neloviť!

Samček ľudského druhu dokáže byť tragikomický pri pokusoch o získanie samičky. Zabudla som, akých trápností sa dočkám len pre to, že som žena.
Sledovala som jeho nápadne nenápadné vyzvedanie, podivne kostrbaté narážky, neustále a nezrealizovateľné ponuky na stretnutie aby to vyeskalovalo do klasického scénara, kde je pravdovravnosť cestou do pekla.
Keď ma nazval normálnou, tak som ho opravila, že som (asi) autistka a tu narazila kosa na prvý balvan. Druhý balvan sa dovalil hneď na to, keď som na otázku, či chcem deti, odpovedala záporne.
Neskonale milujem, keď namiesto pokusu o prijatie informácií ma človek začne presviedčať o opaku, hoci ledva pozná moje meno.
Po predýchaní nestarnúcej klasiky, ktorú som už dlho nezažila, si dotyčný vyslúžil zablokovanie a ja som si mohla ísť urovnávať podráždenú myseľ.
Nechutne primitývny pokus, ktorý mi pripomenul výšku mojej úrovne a fakt, že musím byť neustále v strehu. Chcelo by to funkčnú stratégiu, ktorá by chránila moju krehkú rovnováhu a obmedzené množstvo energie. Lenže, ako bojovať so silami prírody?

Komentáre

  1. Kdo by to byl řekl, že se jim chce, v takovém vedru :D
    Vydrž, sestro. Síly přírody jsou neúprosné, ale to už radši koupit uměláka než na sebe nechat sáhnout takové individuum.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakovala

Obľúbené textové zvratky