Premenlivá povaha reality

Nič nespojí dve ženy viac, ako jeden debil, ktorý im ublíži.

Priznávam, že som šialene unavená a maximálne ma nebaví spôsob akým sa život okolo mňa krúti. Skrátka už mám dosť nečakaných zvratov.
Opäť raz sa svet otočil hore nohami a to, čo sa zdalo pravdivé bola lož.
Pár dní dozadu som sa dozvedela, že človek, ktorého som v istých aspektoch považovala za svoj vzor, je podarený klamár a manipulátor.
Na povrch vyplávala pravda a zrazu začali veci dávať iný zmysel, ktorý mi unikal. Z malej štrbinky nejasností vyliezla nepríjemná skúsenosť.
Už sa len usmievam, nemám totiž energiu pitvať sa v tom. Veci sa stali ako sa stali. Aj keby som vedela, tak by to nič nezmenilo. Skrátka sa nedá veriť ničomu a nikomu. Ostáva len byť neustále v strehu, lebo príšery sú odeté v koži človeka a sú všade naokolo.
A že opovrhujem ľuďmi... Heh, dávajú mi dôvod nevážiť si ich a očakávať od nich len to najhoršie.
Zdá sa, že toto je obdobie, keď sa všetko, vrátane mňa, rozpadá a neostáva kameň na kameni. Všetko čomu som verila, čo sa zdalo ako realita a pravda, sa triešti a padá.
Miestami upadám do beznádeje, keď by som dala čokoľvek za malé znamenie, že to jedného dňa bude dobré, že to odnesie čas a ja si budem môcť vydýchnuť.
Iný druh Pekla, ktorý som nečakala. Nekonečná temnota, ktorá ma tlačí k okraju šialenstva a ja čelím hrôzam, ktoré sa triafajú do najjemnejších miest.
Potrebovala by som počuť, že to zvládnem...

Komentáre

  1. Zvládneš to... říká ti to jediný, který tě má rád. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vyber si: "Zlodej kričí chyťte zlodeja" alebo "(Ak) mečom biješ, (tak) mečom zahynieš". 😂🤣

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nedaj sa! Nech sa deje čokoľvek, nestrácaj sa. I keď niekedy je čas na to sa stratiť - a niekedy zase nájsť. Sama už musíš vedieť kde si. Od ľudí sa dá vždy čakať nečakané :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jednou se tomu všemu zasměješ. nudistka

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakovala

Obľúbené textové zvratky