Textová grcanica č. 400

Pohľad na štatistiku odhalil, že toto je 400. článok. Heh, ťažko sa tomu verí.

Zdal sa mi sen:
Ľudia, ktorých som v minulosti mala za priateľov usporiadali párty v dome, kam som bola pozvaná.
Na veľkom pozemku bolo viac budov. Zamierila som k jednej, kde bola dlhá "chodba". Teda len podlaha a po oboch stranách pomyselnej chodby dvere, len tak, bez stien. Za dverami sa nachádzali rôzne izby sanatória pre seniorov. To však nebolo môj cieľ, vlastne ma to nezaujímalo. Na konci chodby bola kamenná miestnosť. Sakra, starý kamenný chliev! Kým som sa spamätala tak sa za mnou objavila kamarátka a potvrdila mi, že som vliezla do chlieva a párty je v druhej budove.
Tam som sa zvítala so starým kamarátom. On to však zobral z iného konca a začal sa po mne nechutne lepiť, bol až príliš prítulný a keď sa ma pokúsil pobozkať, tak som ho odstrčila. Pripomenula som mu, že doma ho čaká manželka a malá dcéra. Na to mi odvetil, že sa len zabávame. Pako... Neskôr to ešte niekoľkokrát skúšal a ja som zakaždým utiekla.
Párty sa všelijako komplikovala a v jednom bode som sa rozhodla, že si odskočím domov po tabák.
Utrpenie zo zlej párty a ešte horšej spoločnosti ukončil Nemec, ktorý má zobudil s miskou müsli. Nemám páru, čo sa mu stalo ale posledné dva dni je akýsi divný. Sám od seba mi urobil müsli a spomenul si, že mám hmotné telo, ktorého sa dá dotýkať? Niečo mi na tom nesedí.
Uvidíme čo je za tým...

Ak si užívate sex počas letných nocí s otvoreným oknom, je fajn zvážiť úroveň hlučnosti!
Leziem von s Nežnou na nočné venčenie a odkiaľsi sa nesie zvuk, ktorý sprvu pripomína kvičanie psa. Zameriavam sa na ten zvuk a chvíľu mi trvá, kým odfiltrujem nočný ruch, vedľa mňa ťapkajúcu Nežnú s cinkajúcou známkou na krku... A potom prichádza záchvat smiechu.
Nechcela by som mať susedku, ktorá kvičí ako aziatka z porna 😂

Ak ma nejebne, tak by som sem zajtra mohla hodiť článok o tom ako to s duchmi podľa mňa je.

Komentáre

Obľúbené textové zvratky