Čo pri sexe (ne)robiť

Sľuby sa majú plniť a keď už som mala husté reči, tak poďme na TO.


Porna si už videl viac ako ja ale sú veci, ktoré sa z porna nedozvieš.

Čomu sa vyhnúť:
♥ Ísť na vec tesne po jedle a s plným bruchom je asi tak rozumné ako ísť po nedeľnom obede u babky do fitka. Jednak sa s plným bruchom hýbe a skladá do rôznych polôh ako za trest a v nesprávnom uhle môžeš svoj obed vidieť opäť. O tom, že je väčšina krvi zamestnaná trávením ti asi nemusím rozprávať.
♥ S plným močákom alebo tlačiacim zvieračom to tiež nie je výhra. Leda že máte záľubu v piss a fekal radovankách, tam je povolenie zvierača žiadané.
♥ Trojdňové strnisko v rozkroku síce nie je estetický hriech ale ak nie ste dvojica telesne postihnuých, tak sa to strnisko premení na brúsny papier. Sex s brúskou môže byť zo začiatku fajn ale potom to oľutuješ.
♥ Blbosti ako, že akútna sračka je pádny dôvod odprieť si, ti hádam vysvetľovať nemusím. Tiež sa vyhni myšlienkam na staré babky v bikinách a iné mňamky, pri ktorých zvädne aj železná kytica.
♥ Ak netúžite po neželanej pozornosti, tak sa uisti, že vás nikto nemôže vyrušiť. Ubližovať ľuďom, ktorí nevedia klopať alebo nerešpektujú osobný priestor tým, že uvidia niečo, čo už nikdy nedostanú z hlavy, nie je práve pekné.
♥ S bodom vyššie úzko súvisí aj vŕzgajúca posteľ/stôl/stolička/čokoľvek iné, čo môže vydávať nepríjemný zvuk pri opakovaných pohyboch. Posteľ/stôl/stolička/čokoľvek iné môže počas aktu vydávať zvuky blížiace sa k pišťaniu malej aziatky a pútať tak nežiadanú pozornosť v širšom okolí. Búchanie o stenu je fajn, len keď ste súčasťou demoličnej čaty.
♥ Tisíc pusiniek pod dve minúty je možno cute ale spôsobí to skôr cukrovku ako vzrušenie.
♥Skúšať náročné polohy, keď si ledva dosiahneš k prstom na nohách je skvelý nápad ako si ublížiť.
♥Pohyby dnu-von a nič iné sú fajn len ak si robot
atď...
Na sex neexistuje univerzálny návod. Nedá sa nalinkovať ako život naivných indivídui. Ide len o to, užiť si sex a chvíle s tým druhým.
Zahoď hanblivosť do kúta a používaj svoje zmysli. Dotýkaj sa, ochutnávaj, cíť..
Čo ti nechutí môžeš vylepšiť roztopenou čokoládou, šľahačkou či medom. Ale iba za predpokladu, že sa dostanete do sprchy. Ináč rátaj s lepkavými časťami tela.
Namiesto úvah akú polohu zvoliť si otvor kamasutru. Načo vymýšľať, keď už to niekto pred tebou urobil a ty môžeš načerpať inšpiráciu?!
Ak máš chuť na to či ono tak to povedz alebo partnera rovno nasmeruj/poskladaj k tomu, čo chceš.
Chce to len skúšať, skúšať, skúšať a popri tom spoznávať seba a partnera.

P.S.: Dúfam, že ti aspoň raz zabehlo smiechom...

Komentáre

  1. A tak jo, bylo to vtipné :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Málokto píše takto pravdivo, pútavo a zároveň vtipne. Pri mnohých ma tvoj slovník dosť pobavil :D

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakovala

Obľúbené textové zvratky