Prekvapkania posledných dní

Vesmír sa okolo mňa zakrivuje iným spôsobom ako je zvykom- nič nové.
Ale že sa mi podarí stratiť na ceste z postele veľkú, textilnú gumičku do vlasov, to už chce talent. Stále som ju nenašla a to je nezvestná už tri dni.
Prezrela som posteľ, nakukla aj do obliečky vankúša, do každej medzery, presliedila cestu z postele a nič.
Rozum mi to nepoberá, malá nie je, rozložiť sa na atómy nemôže ale ani za boha netuším kam sa schovala. Už zvažujem použitie kyvadla aby som ju vypátrala, bytostne mi chýba. Riešila moju večernú lenivosť, keď miesto pracného zapletania vlasov som ich zmotala do drdola a zafixovala nezvestnou gumičkou.
Trpím jej neprítomnosťou!

Náplasťou na moje zlomené srdce z nezvestnej gumičky mi zapláta Nežná. Vrátila sa k starému zvyku spať medzi mojimi nohami, tak mám ohrievač rozkroku a je to príjemné.
pussy heating
Ak niekoho napadne nejaká perverzná chobotina, tak videl priveľa divného porna. Nežná je derivát mojej duše a ohrievač, nie sexuálna hračka! Na hranie je penis a ten zvyšok čo za nim pokračuje-chlap. (Jeden lacný a trápny pseudovtip na môj účet, poprosím)
A to som si robila srandu, že pes je najlepší kamoš so špeciálnym druhom autizmu. Keby som len tušila...

Mimo to mi blbne klávesa a ja som srabík na to aby som ju vybrala. Na starom notebooku som bola nútená vybrať klávesu delete a to bol pekelný omyl. Už som delete nikdy nedala riadne naspäť a po každom stlačení ten šmejd odskočil meter a pol. Skúsenosť mi teda radí zmieriť sa s problémom a písať ako mentál.

Ráno sa mi nejaký mentál zdravil cez celú ulicu. V živote som ho nevidela...

Komentáre

Obľúbené textové zvratky