Hore bruškom

Vykotila sa vedľa mňa na chrbát a pochrapkáva si. Poloha hore bruškom je dôkaz, že je všetko v poriadku.
Obliekla som ju a šli sme sa prejsť do parku. Na moje nemilé prekvapenie bolo všade veľa ľudí, skupinky s vozíkmi z ktorých vypadávali fľašky, rodiny s deťmi, fanúšikovia futbalu. Proste slnečný deň, ktorý treba využiť.
Vždy ma prekvapí ako sa ženy rozplývajú nad psom v bunde. Pravda, veľa oblečených psov tu nevidieť a cupkajúca Nežná v modrom overále im zrejme pripadá roztomilá.
Nebaví ma obliekať ju ale radšej si dám tú námahu ako by mala moja peňaženka plakať po návšteve veterinára. Prevencia je lacnejšia ako následky.
Celý čas som sa tvárila, že som len doprovod svojho psa, ktorý pozbiera bobky a maximálne oznámi, že je to fenka- alles gut!
Až teraz si naplno uvedomujem aké skvelé je mať starú bačkoru, ktorú môžem pustiť z vodítka. Nežná je introvert, ktorý si ňuchá svoje, psov pozdraví decentne- oňuchá si ich a pokračuje v ceste, nehrá sa, nebije. Maximálne vysvetli nadržancovi, že si jeho pozornosť neželá a uteká preč.
Kráčala som za ňou ako tieň a pozorovala ako si s radosťou ňuchá a značkuje. Každá sekunda je vzácnejšia ako ružový diamant, keď je poznačená vedomím neodvratného konca.
Magické puto

Možno bude pokračovanie ak jedlo uspokojí moje zdivočené nálady. Ak nie, tak si pusť porno a urob si radosť.

Fajn, ísť kakať keď sa blíži čas kŕmenia je záruka, že nebudem v kúpeľni sama. Deti, psy, mačky a iné stvorenia ignorujú osobný priestor a budú vám zaručene robiť spoločnosť pri vylučovaní.

Mimochodom...
Jednej veci nerozumiem, prečo ľudia zverejňujú na internet všetko a dokonca pod svojim pravým menom?
Predpokladám, že väčšina ani netuší, čo všetko sa s Googlom dá vyhrabať. Internet si pamätá viac ako by bolo zdravé. S trochou šťastia sa dajú vyhrabať aj zmazané blogy, telefónny zoznam ponúkne adresu a telefónne číslo...
Čo už, viac informácii pre zvedavcov ako ja.

Komentáre

Obľúbené textové zvratky