guhgfh- nevydalo na názov

Keďže sa mám veľmi rada, tak si dopriavam kultúrny zážitok. Stredovek- jedlo pre nenásytnú dušu. Mňamka
ehm... pokračovanie po povinnom spánku :D

Pokračovanie

Po novom som si vymyslela, že sa budeme trošku týrať a tak som si povedala, že prestanem fajčiť. Keďže mi je jasné, že odrazu to nedám tak som si dala pravidlo: Ciga len ku káve.
Kávu mám najviac trikrát denne, takže je to zaujímavé obmedzenie. Chcem byť jednoducho slobodná. Nechcem podrobovať svoj svet nechutnému nutkaniu. Chcem to byť zase ja, čistá a krásna.
Dnes som si umyla vlasy a vychutnala si prechádzku s nimi. Étericky sa vlnili v jemných závanoch vetra. Dlhé a divoké, dotýkali sa toľkých tiel... Zbožňujem ich!
This is my design!
Kráčať ako prevtelená bohyňa a zanechávať jemný náznak. V sprche ma šteklia na zadku a tak príjemne ťažia.
Čakám na ten moment, keď sa niekto opýta či sa s nimi môže pohrať. Môj cieľ!
Asi vážne nie som normálna.
Ja a moji démoni. Stále sú tu, dostali priestor no im sa nechce. Za ten čas sme si k sebe vytvorili putá. Je nám spolu strašne dobre. Zaspávame v jednom klbku. Ostali sme si len my.
Je mi fajn. Život takto pokojne ešte neplával. Neviem, čo na to povedať. Jedným fakt odporným snom mi podvedomie jasne povedalo, že K mužom sa nepribližuje. Nijakým spôsobom mi nemôžu dať viac, než mi dáva môj SuperMuž.
Som Srabík. Po tom všetkom, čo sa odohralo v mojom živote je mojím najväčším šťastím, keď sa môžem odložiť do pohodlnej polohy a byť. Len ja, pivko a spokojne plynúci život. Proste nádhera!
Zvažujem, že vypustím do sveta činitele. Len si nie som istá či to chcem. Príliš brutálna na to aby som jej dala kontrolu...
Ak si to dočítal až sem, tak mi napíš čo ťa dnes potešilo

Komentáre

Obľúbené textové zvratky