Whisky vo zveráku

Pán Jemný práve odišiel.... Z čista jasna sa objavil na prahu a dobíjal môj rozkrok. Odolávala som, kým sa dalo a kým poháre whisky nevypršali. Milujem whisky, tú jej divokú ba až odpornú chuť. Som bohém, milujem všetko zlé, zakázané, nemorálne, neetické, zvrátené a hnusné. Tie čísla, čo Pán Jemný predviedol..... ako z neho by šalela každá žena. Inteligentný muž s krásnym vypracovaným telom. On je nádherne mohutný, on nemá pár svalov, on ich má obrovské skupiny bez zväzkov stuhnutosti. Príjemné na dotyk i na pohľad..... Odpadávam z neho..... Má to len jednu chybu, fešák sedel v base za lúpežné prepadnutie.... Ale kto bol pred dvatsiatkou normálny?! Ja určite nie..... On je tak sladkýýýýýýýýý! Ešte ho cítim vo svojom rozkroku a na stole mi vibruje jeho mobil. Pýtala som sa, či má všetko, nemal.
Popíjam whisky a myslím na Pána Uniformovaného... Ocitli sme sa v ťažkom psychologickom bode, keď nesmiem zlyhať a musím naplno využiť jeho dôveru.... On totiž doslova a do písmena dusí všetko v sebe. A ja mu mám pomôcť to prekonať. Naposledy taký experiment dopadol fiaskom, viď. môj ex......
Po dialógu s Pánom Urodzeným sme na jasnom bode. To, čo medzi nami je je len o sexe. Len bohapustá súlož, orálny či análny sex a kopulácia jak zajačikovia..... A ja by som pri tom pre neho umrela. On je tak božský a tak úžasný až viem, že mu nikdy nebudem stačiť. A ten pocit bolí. Muž, ktorý ma učí vychytávky v posteli pre iných.... Mňa berie len ak tú, čo podrží a prehltne..... A kvôli nemu by som opustila svoj divoký život, ak by povedal jediné slovo.... Ak!
Vieš, niekedy by som všetkých chlapov poslala do čerta a žila bez nich.... Moja diagnóza nie je zbieranie trofejí, zvyšovanie si ega ani promiskuita spôsobená nefunkčným manželstvom mojich rodičov.....
Ja chlapov proste milujem. Milujem to, čo mi spôsobujú. Milujem tie ich dotyky a slová. Som Bohém v ženskej verzii. Žiaden Charlie Sheen ale SpamBot.... Dievka radodajka, čo skrz sex spoznáva povahu XY..... Piča, kurva, úbohá kurva? Ale kde :)
Tie pomenovania so mnou ani nepohnú.....
ja som ja!

Komentáre

Obľúbené textové zvratky