Už by som sa mala hanbiť

S Pánom Uniformovaným sme dnes na pivku skonštatovali, že do pol roka budeme mať rovnako Cynický humor aký má Boh. Boh je cynické hovädo od morku kostí... Ak neveríš, pozri sa okolo seba.
Nie to som chcela ale súvisí to. Z času na čas sa túlam blogmi a drhnem sa smiechom. Ako fakt vážne sa smejem totálne smutným veciam alebo smutným ľuďom... V časoch, kým som mala nájsť čo bolo kua dávno to tu vyzeralo ináč, trápne bleskovky, súťaže o diplom zo skicára a reťazovky. Ale toto? Blogy o celévriti, o grafikách čo zaručene zachránia hladujúce deti v Afrike, združenia anorektičiek a bulimičiek, grupy milovníkov bábik a kopec iných sračiek.
Ti musí ináč baviť!
Prečítam si pár článkov a moje IQ klesne do záporných vôd. Rozmýšľam, či sa tie mladšie generácie už rodia také postihnuté alebo je vo vzduchu niečo, čo im spôsobuje nenávratné poruchy.
Fakt to nepoberám, nechápem, len krútim hlavou a nenápadne nabíjam poloautomat, že ak to príde bližšie, picnem to :D

Môj blog do tejto myšlienky ťahať nebudem, je môj a to ako dôvod stačí :D Prosto blog Božskej Abigail a Bohu sa neodporuje ;) (LOL chápeš nie?! Ja sa vysmievam aj sebe XD)

Z článkov mám dojem, že ľudia nechcú za nič na svete vziať život do vlasných rúk. Jak keby to bolo veľké, smradľavé hovno a len sa sťažujú, fňukajú, nechávajú sa fackovať životom. Budia dojem, že sú len prázdne schránky, ktoré si vybrali dobrovoľne utrpenie len aby nemuseli nič robiť.

Jak ja milujem ten svoj život... Nie, nie je jednoduchý, nikdy jednoduchým ani nebol ale ohýbam si ho do požadovaného tvaru. Idem si to furt po svojom a prázdno v sebe nemám (XD lol, vo mne je len málokedy prázdno.... ach tie penisy). SKôr mám toho až príliš veľa, čo musím rozdať :D
Proste, čítanie blogov mi dvíha ego a uisťuje ma, že som život správne chytila za vlasy a držím.

Zisťujem, že blogovanie ma celkom chytilo za srdce, už len z toho dôvodu, že ma baví po sebe čítať tie konáre a vetvy čo vypotím. Špekulujem, čo za ľud sem príde, prečíta a nemá odvahu komentovať XD
Fajn, táto cynicko hovädská zlátanina by mala končiť.... Prekvapivo funny článok na to, že som triezva

Komentáre

Obľúbené textové zvratky