Tĺmil si moju bolesť

Pokojný to večer, popíjam si pivko s vedomím, že je ho v chladničke ešte dosť na to aby som sa jemne opila. Dosť na to, aby som ho vyhnala z hlavy. Dosť na to, aby som sa poddala tej hudbe, čo mi hrá. Taká tá jemná hudba, ktorá sa dotýka môjho žeravého srdca schovaného v hlbinách. Večer plný pokojnej, zmyselnej hudby a spomienky na dnešnú noc.
Bol taký sladký... Pán Nový ma aj napriek môjmu zúfalému stavu ukradol z domu a zoznámil sa s malou Bohyňou, ktorá ho privítala bez štekotu. Ako vždy sme si dali filmový večer a s akousi láskavou starostlivosťou ma schoval do svojej pohodlnej postele, kde som okrem záchvatov smiechu z filmu bojovala s tou pliagou, čo na mňa liezla. Vraj sa mám potiť, tak som sa potila v jeho tričku. Milujem, keď mi chlap požičia svoje tričko. Je to taká primitívna forma ako sa zamaskovať a zapadnúť do cudzieho prostredia. Spôsob ako sa stať súčasťou jeho vesmíru. Nežné dotyky nás rozohnili. V tom momente som túžila byť len jeho a nikoho iného. Nežnosti, skoro som zabudla, že čo to je. Muž, čo je ku mne nežný a jemný! Zázrak! Ale už som si istá, že prudko reaguje na bozky na krku a na ušku. To sú jeho slabiny, ktoré sa mi páčia. Potom prišiel ten moment, keď sa Succuba šťastím a slastným opojením zvíjala vo víťaznom tanci, oslavovala vesmír a krásu mužov, čo podržia a doprajú jej tú sladkú rozkoš. Predviedla som mu čaro jemných pohybov panvou, ktoré ho dostalo. Len držal a nechal sa unášať tým jemným potešením rovnako ako ja. Aké sladké bolo, keď ma zovrel vo svojej silnej náručí, držal ma aby som sa ani nepohla. Ako ja milujem takéto prejavy nadriadenosti! Keď som vydaná napospas mužovi, keď ma skrotí silou a ja nemám možnosť sa brániť. Najviac ma potešilo, keď ma po tom búrlivom rodeu zovrel v náručí a pýtal sa, či už budem počúvať... A z mojich úst vyšla záporná odpoveď, vždy si všetko robím po svojom.
Potom prišiel oslobodzujúci spánok v náručí. Spánok, kde sa mi plietli reality, kde sa ma les spýtal, či budem počúvať. Nekonečný, zelený les čo ku mne šepkal.
Skoro ráno zazvonil budík a moje reality sa plietli ešte viac, len v tej svojej uniforme vyzeral tak božsky.... Na chvíľu som ostala očarená ale potom som zatúžila po tej svojej posteli. Po svojom pokojnom vesmíre, kde ma nikto nebude vyvádzať z miery, kde si dám pivo a pošlem dymové obláčiky z cigariet ako malú meditáciu do neba....

Komentáre

Obľúbené textové zvratky